• 06-33219009
  • info@sintenpietgorinchem.nl

Nieuws

Nieuwe Stichting voor Sinterklaasintocht

GORINCHEM – De nieuwe stichting Sint en Piet Gorinchem heeft het stokje overgenomen voor de jaarlijkse Sinterklaasintocht in en rond de Lingehaven. Vorig jaar is de stekker uit de toenmalige stichting getrokken en werd er, ook wegens corona, een alternatieve intocht gehouden. Een groep betrokken inwoners heeft nu het initiatief genomen voor een nieuwe stichting, die naast de jaarlijkse intocht meer activiteiten met Sint en Pieten gaan organiseren.

Het kersverse bestuur van de stichting in oprichting bestaat uit: voorzitter Patrick van Mourik, Penningmeester Claudia Donker, Secretaris Vivian Twickler, algemeen bestuurslid Jessica Bonthuis en algemeen bestuurslid Edwin Donker.

Toen begin vorig jaar de stekker uit de toenmalige stichting is getrokken, kwam in de loop van dat jaar een aantal vrijwilligers bij elkaar. Gelukkig lukte het toch nog om een alternatieve intocht te organiseren waar de vrijwilligers aan konden deelnemen. Zelf organiseren was vorig jaar nog geen optie voor de vrijwilligers.

De nieuwe stichting Sint en Piet Gorinchem wil vanaf dit jaar onder andere de Sinterklaasintocht organiseren. Momenteel is het bestuur achter de schermen al druk bezig om alles inzichtelijk te krijgen en te regelen. Sint en Piet Gorinchem gaat voor een vergelijkbare intocht als in het verleden, maar met een aantal aanpassingen. Deze worden tegen die tijd op social media en op de website bekend gemaakt. Via deze kanalen kunnen inwoners op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en eventueel contact opnemen: Sint en Piet Gorinchem op facebook, instagram of via de website www.sintenpietgorinchem.nl.

Ook wil de stichting het mogelijk maken dat Sint en Piet een bezoek brengen bij de kinderen thuis, verenigingen en bedrijven. Ook daarvoor kunnen belangstellenden contact opnemen met de stichting Sint en Piet via de website of email info@sintenpietgorinchem.nl

Facebook
Instagram